top of page

Personalen på Solstrålen

ullis.jpg
carina.jpg
lotta.jpg
linnea.jpg
stefanie 1.jpg
emelie.jpg

Carina 

Barnskötare

Ulrika 

Rektor

Lotta 

Barnskötare

Stefanie

Oleg. förskollärare/Barnskötare

Emelie

Praktikant

Linnéa

Barnskötare

Lite om oss och vår verksamhet.

Vi är ett arbetslag som verkligen trivs att arbeta tillsammans och på Solstrålen, varför gör vi det?

 

På Solstrålen har vi högt i tak och positiv stämning. Vår arbetsglädje genomsyrar hela dagen och smittar av sig till våra barn och även till våra vårdnadshavare.

 

I vårt arbetslag är vi sex tjejer som är i olika åldrar och med olika erfarenheter det gör så att vi lär av varandra men även kompletterar varandra, vi ser det som en stor fördel. Något annat som vi uppskattar är att Solstrålen är en kreativ och nytänkande förskola där vi hela tiden strävar efter att bli bättre…….

 

Att få den möjligheten att arbeta med Sveriges framtid dvs ”barn” är ett fantastiskt och roligt uppdrag som vi alla tar på fullaste allvar. Vårt mål under förskoletiden är att packa barnens ryggsäckar fulla med bra och lustfylld kunskap som de kommer ha nytta av i framtiden.

 

Den höga personaltätheten gör att man som pedagog har möjligheten att planera och genomföra det pedagogiska arbetet på ett bra och välplanerat sätt.

 

Tack vare våra stöttande engagerade arbetsgivare och medlemmar som uppskattar oss och vårt arbete så kan det inte bli annat än bra.

Hälsningar Ulrika, Carina, Lotta, Linnéa, Stefanie & Emelie

bottom of page